Klientoplevelser

Større bevægelsesfrihed og ud af sovemedicin

 1. Problemer ved opstart: Jeg havde dårlig holdning i øvre del af ryggen, var stiv i nakken og havde en ubalance mellem højre og venstre side af kroppen. Meget pændt i lænderyggen. Har fibromyalgi og søvnproblemer, tager indslumringsmedicin hver nat.
 2. Oplevelse af behandlingen: Behandlingerne var behagelige med smerte af og til. Frigørende af følelser og fysiske spændinger i kroppen. Nogle gange var jeg omtumlet bagefter med behov for ro. Har oplevet en øget lethed i krop og psyke mellem behandlingerne. Følte mig i gode hænder under behandlingen. Camilla ved, hvad hun gør og lytter godt.
 3. Effekt: Nu har jeg det bedre med min krop i det store hele, bedre holdning, mere let i kroppen og mere positivt sindelag. Føler, jeg kan bevæge mig mere frit. Der er nu balance mellem de to kropshalvdele og sidst men ikke mindst, jeg kan sove uden sovemedicin!

Færre smerter, ikke længere hedeture og mere mentalt overskud

 1. Problemer ved opstart: Indenfor de sidste 10 år har jeg haft skiftevist ondt i højre knæ samt højre fod (stoppet med at løbe!)
  Røntgen af knæ viste 0 slidgigt – prøvede med fodindlæg efter henvisning til speciallæge. Fysioterapeut med speciale indenfor løbere uden effekt. Forventningerne var store til Rolfing, som jeg via min kiropraktor fik anbefalet, og det har forløbet levet op til!
 2. Oplevelse af behandlingen: Jeg oplevede rigtig mange følelsesmæssige “rejser” lige fra fortabtheds/uønskethedsstadier til forelskelse i mig selv og mit liv. Så at beskrive kortfattet er svært. Men samtlige behandlinger har virket mærkbart mentalt og nogle gange så stærkt, at det var som om, jeg fik tilført ren energi indeni. Fysisk har det også de fleste gange påvirket min fysiske formåen. Imellem sessionerne er der tit sket nyt: nye mindset i form af nye ideer og mere gå på mod, samt selvkærligheden fik et tiltrængt boost!
 3. Effekt: Nu går jeg ikke KUN i Ecco sko
  Jeg motioner atter, og tennisalbuesmerterne samt mine hedeture er helt væk!!
  Storetåen har fået konstateret har slidgigt, men jeg mærker sjældent hertil. Snakkene gav stor tryghed og indsigt i mig selv.

Hjælp til rygsmeter, kvalme og stress

 1. Problemer ved opstart: Jeg kom til Rolfing med ondt i ryggen og lænden og en fornemmelse af kvalme, som var forstyrrende i hverdagen. Symptomerne var blevet tiltagende belastende over et par måneder inden behandlingens opstart. Jeg har tidligere et par enkelte gange modtaget massage med meget kortvarig effekt. Min egen oplevelse af symptomerne var, at det var en form for stress, som havde sat sig i kroppen.
 2. Oplevelse af behandlingen: Jeg har oplevet behandlingen både som meget omsorgsfuld og udfordrende. Jeg oplevede din tilgang med at kombinere rolfingmetoden med samtale som meget dybtvirkende og i kombination med din finfølelse, har jeg kunne finde modet til at se nogle af de udfordringer i øjnene, som trængte til at arbejde med. Imellem sessionerne har jeg kunnet mærke, at tematikkerne fra de enkelte behandlinger arbejdede i mig både psykisk og fysisk.
 3. Effekt: Jeg har fået det betragteligt bedre efter de 10 sessioner. Rygsmerterne er væk, kvalmen er væk, og stressen mærkbart reduceret. Symptomerne vender ind imellem tilbage, men jeg kan håndtere dem ved at tænke tilbage på, hvad vi sammen kom frem til.

Færre spændinger og en bedre kropsholdning

 1. Problemer ved opstart: Jeg har gennem mange år gået til kiropraktor for at få løst op i spændinger i nakke/hals samt ben. Min kiropraktor anbefalede bindevævsmassage for at få løsnet op i muskler og ændring af en dårlig kropsholdning.
 2. Oplevelse af behandlingen: Selve behandlingen var meget anderledes, end hvad jeg tidligere har været vant til hos kiropraktoren. Rolfingbehandlingen opfattede jeg som afspændende og afslappende. Mine skuldre blev korrigeret, og jeg fik en mere afslappende og tilbagelænet holdning – helt konkret ramte mine skuldre briksen efter at muskler i min brystkasse var løsnet og afslappet (stor AHA oplevelse). Tilsvarende blev mine skuldre sænket i forhold til hals og hoved. Mine muskler i mine lår blev mærkbart afslappet, hvor tidligere markante infiltrationer forsvandt.
 3. Effekt: Overordnet fik jeg ændret min kropsholdning. Psykisk lukkede behandlingen en trold ud af æsken og mange års indestængt klump i maven og utilfredshed kom op til overfalden. Gennem samtaler har jeg dog fået forståelse og hjælp til små sætninger, som jeg vender tilbage til, og som hjælper mig, hvis jeg synes, jeg har det lidt svært. Jeg er også blevet bedre til at sige til og fra.

Fra tunghed i kroppen til følelse af opdrift

 1. Problemer ved opstart: Jeg følte mig meget tung i kroppen, og følte det som om min krop konstant kæmpede sig “nedad”, i stedet for at give mig opdrift 🙂
 2. Oplevelse af behandling: Camilla er rigtig dygtig til at starte sessionerne op med at høre omkring nuværende udfordringer/problemer siden sidst, samt hjælpe en med at forstå indholdet og formålet med dagens session. Dette gør, at jeg i højere grad kunne forstå de ændringer, jeg kunne føle (både fysisk og psykisk) i dagene efter behandlingen.
 3. Effekt: Min krop har ændret fuldstændig holdning. Jeg har skuldre, som er længere tilbage, jeg spænder ikke længere op i min mave på samme måde, og jeg står anderledes på mine fødder. Alt dette har været med til, at jeg nu i langt højere grad føler min krop selv hjælper til den “opdrift” som jeg førhen manglede.

Fra angst og stress til ro

 1. Problemer ved opstart: Jeg henvendte mig til Camilla efter rigtig mange år med massiv angst, og en masse uro og rastløshed i kroppen. Havde desuden en stresset krop, forårsaget af flere års fysisk sygdom.
 2. Oplevelser af behandlingen: Rolfingbehandlingen var uhyre nænsom og fandt alligevel dybden i mine problemer meget hurtigt. Kroppen arbejdede meget intenst de første dage efter behandlingen, men langsomt kunne jeg mærke, at jeg blev mere og mere rolig. Der blev skabt et flow med ny energi, og jeg kunne mærke, at der var mere sammenhæng mellem mit hoved og min krop.
 3. Effekt: Med en kombination af medicin og Rolfing, har min krop i dag fået det meget bedre, og min stress og angst er nu væsentligt reduceret. Camilla var suveræn god til at åbne kroppen op, og hun var meget tilstede gennem hele behandlingen. Jeg var fuld af tryghed og glædede mig altid til næste behandling.
Book tid