(+45) 40 81 52 20 kontakt@camillazacho.dk

Det praktiske

Priser

Fra 2022 vil prisen for både Rolfing og psykoterapi være 1000 kr. pr session. Dette gælder for både nuværende og nye klienter. Betaling sker efter hver session med MobilePay eller kontanter.

Afbudsregler

Afbud skal ske mindst 24 timer før. Dette uanset begrundelse og er ligeledes gældende her i Corona-tiden. Ellers opkræves fuld pris for sessionen. Vær opmærksom på, at din sundhedsforskring ikke dækker for en udeblivelse, så i tilfælde af et afbud senere end 24 timer før, betaler du selv for din session.

Tilskud til psykologbehandling

Som autoriseret psykolog, samarbejder jeg med Sygesikring danmark. Så er du medlem af Sygesikring danmark, kan du få 300 kr. i tilskud til en psykoterapi-session.

Jeg har et samarbejde med Psycare, så har du en sundhedsforsikring privat eller gennem dit arbejde, er det muligt, at du kan få samtalerne dækket. Kontakt dit forsikringsselskab og forhør dig om dine muligheder for selv at vælge en autoriseret psykolog.

Jeg har ikke overenskomst med sygesikringen, så du kan ikke benytte din henvisning fra lægen.

Kalender i 2022

Mine tider ligger fra mandag til fredag. Mandag, tirsdag, onsdag og fredag starter jeg kl. 9, torsdag 8.30. Onsdag er min seneste tid 15,45, torsdag kl. 15, og de øvrige dage slutter jeg lidt tidligere.

Jeg har i efteråret 2022 1-2 ugers ventetid for nye klienter.

Sprog/language

I also offer sessions in English. Most of my Rolfing and psychotherapy trainings have been in English and I have a lot of native English speaking clients.

Mine tilhørsforhold

Jeg er medlem af Dansk Psykologforening
Jeg er medlem af European Rolfing Association
Jeg er under løbende supervision

Skriv til mig her

Vil du booke tid eller har du spørgsmål til behandling, kan du ringe eller skrive til mig.


Jeg er medlem af:

Du kan få tilskud hos:

Kontakt mig her!