Det Praktiske

Priser 2024

En session varer 60 min alt inklusiv.

Rolfing: 1100 kroner per session

Terapi: 1100 kroner per session.

Betaling sker efter hver session med MobilePay eller kontanter.

Online-terapi

For nogle klienter, opvejer fordelene ved et videomøde de fordele, der er ved personlig kontakt. Det kan også give en fleksibilitet at have nogle af sessionerne online, så der skiftes mellem personlige møder og skærm. IFS er ganske velegnet til videoformatet, idet det er klientens indre kontakt, der faciliteres, og vi er derfor mange, der også internationalt benytter os af den mulighed. Jeg bruger Zoom som platform til videosessioner og vil forud for en session sende dig et link. 

Jeg har sommetider mulighed for at tilbyde videosessioner om aftenen, og de tider fremgår ikke at mit online bookingsystem, så skriv til mig, hvis det har interesse.

KALENDER 2024

Du er velkommen til at kontakte mig for en snak og eventuel tidsbestilling, og du kan også booke tid direkte i min onlinebooking. Der kan du også se, hvornår tiderne ligger på de forskellige dage.

AFBUDSREGLER

Afbud skal ske mindst 24 timer før. Ellers opkræves fuld pris for sessionen. Vær opmærksom på, at din sundhedsforskring ikke dækker for en udeblivelse, så i tilfælde af et afbud senere end 24 timer før, betaler du selv for din session.

TILSKUD TIL PSYKOLOGBEHANDLING

Som autoriseret psykolog, samarbejder jeg med Sygesikring danmark. Så er du medlem af Sygesikring danmark, kan du få 300 kr. i tilskud til en psykoterapi-session.

Kontakt dit forsikringsselskab og forhør dig om dine muligheder for selv at vælge en autoriseret psykolog.

Jeg har ikke overenskomst med sygesikringen, så du kan ikke benytte din henvisning fra lægen.

SPROG/LANGUAGE

I also offer sessions in English. Most of my Rolfing and psychotherapy trainings have been in English and I have a lot of native English speaking clients. Please contact me if you are living abroad and are interested in Zoom sessions.

MINE TILHØRSFORHOLD

Jeg er medlem af Dansk Psykologforening
Jeg er medlem af European Rolfing Association
Jeg er under løbende supervision og i egenterapi.

Jeg er medlem af:

Du kan få tilskud hos:

Book tid