MIN TILGANG

Jeg har mange års kropsarbejde og egenterapi bag mig og ved derfor indefra, hvordan det kan føles at være i proces. Måske også derfor er jeg ambitiøs på mine klienters vegne hvad angår udvikling og symptomlindring. Og har en dyb tillid til, at klientens eget system ved, hvilken vej, vi skal gå for at skabe bedring. Også selvom det er en vej ind i midlertidig smerte af både psykisk og fysisk karakter.

I den første session vil jeg spørge til din fysiske og psykiske symptombelastning og høre dig om, hvad du ønsker at få ud af et behandlingsforløb. Måske er du interesseret i et psykoterapiforløb baseret på samtaler eller også er du mere interesseret i briksarbejdet gennem kroppen. Hvad der er bedst for dig, handler både om dine tidligere behandler-erfaringer, dine ønsker og mål, dit niveau af indre kropsopmærksomhed og selvfølgelig hvad du er mest motiveret for at få arbejdet med netop nu. Det betyder kort fortalt, at jeg interesserer mig for hele dig, tilpasser min behandling til netop dine behov og ser det som min opgave at finde ud af, hvordan du kan nå dine mål med behandlingen på dybdegående og vedvarende vis.

OM MIG SOM PSYKOLOG

Jeg er autoriseret psykolog, uddannet fra Københavns Universitet. Det vil sige, at jeg har gennemgået en 2-årig praktisk uddannelse, der udgør statens blåstempling af mig som terapeut. Siden har jeg taget flere terapeutiske efteruddannelser, hvoraf 4 af dem er af mere end et års varighed. Jeg har haft over 2000 sessioner og over 300 timers supervision. Jeg kvalificerer mit arbejde løbende gennem fortsat uddannelse og supervision. Derudover kan jeg gennem mine forskellige ansættelser i både privat og offentlig regi, sideløbende med min private praksis, trække på erfaring med mange forskellige klienter og problemstillinger.

OM MIG SOM ROLFER™

Jeg er certificeret som Rolfer™ af den Europæiske Rolfing Association, ERA. Det er en omfattende kropsbehandler-uddannelse med undervisning i anatomi, fysiologi, bevægelseslære samt manuel behandling af bindevævet. Man kan uddanne sig som Rolfer™ nogle få steder i verden, og når man har bestået og er blevet certificeret, kan man kun kalde sig Rolfer™, hvis man fortsat videreuddanner sig efter ERAs krav om efteruddannelse. Rolfere™ tager typisk efteruddannelse hos osteopater, craniosacral-terapeuter, traumeterapeuter og Advanced Rolfere™ . Jeg er under løbende supervision og efteruddannelse efter gældende krav og trækker ligeledes på min efteruddannelse i Berkeley, Californien, hos Bill Bowen, som har udviklet en kropsorienteret psykoterapi.

Book tid